Saratoga

Elegant hotell mitt i Palma

boka hotell på Mallorca
Vill man under sin Mallorcavistelse bo i huvudstaden Palmas hjärta så är Hotell Saratoga ett ypperligt val. Beläget på en av Palmas huvudgator – Paséo Mallorca – ger Hotell Saratoga närhet till stadens mest intressanta områden. Härifrån traskar man rakt ut i de bästa shoppingstråken, de mysigaste matkvarteren och de hetaste bar- och klubbområdena. Palmas viktigaste sevärdheter, såsom den mäktiga katedralen Sant Francesc, ligger också bara ett stenkast bort.

Pooler, spa, gym – och riktigt flott inredning

boka hotell på mallorcaDe svalkande poolerna på taket och i trädgården på Hotell Saratoga är perfekta att spendera lata dagar vid. Efter några timmar vid det avslappnande poolområdet kan ett besök i Saratogas SPA kanske komma väl till pass? Här kan man basta, njuta av massage och andra behandlingar, eller träna på det flotta gymmet som bjuder på oslagbar utsikt över hela staden.
Alla rum är elegant inredda i varma färgskalor och modern stil – det är verkligen flott. TV, gratis Wi-Fi, värdeskåp, A/C och välutrustade badrum finns i alla rum.

Mat och musik i världsklass

På hotellets sjunde våning ligger den ansedda restaurangen och jazzklubben Blue där man kan njuta av jazzmusik och mat i världsklass.

Klicka här för att se mer hotell på Mallorca.