Melia Palas Atenea

Ett modernt och fräscht hotell vid Palmas strandpromenad

boka hotell på MallorcaVid Mallorcas huvudstad Palmas betagande strandpromenad Paseo Marítimo ligger detta superfräscha hotell. I den modernistiska inredningen kombineras vitt med mörka accentfärger som lila, grått och blått, vilket ger en påkostad känsla av Medelhavslyx och glamour. Varje rum har egen TV, A/C, gratis Wi-Fi, en liten soffa med tillhörande kaffebord och ett lyxigt badrum.
Utsikten över hamnen och den ståtliga katedralen står i en klass för sig och närheten till såväl stränder som shoppingdistrikt, sevärdheter och nattliv gör att Hotell Meliã känns som ett givet boendealternativ under ens vistelse i Palma.

Pool, spa och gym

hotell MallorcaPå takterrassen finns ett lyxigt poolområde med solstolar, bar och en smäktande utsikt att låta sig hänföras av. Här finns också ett enormt spa med turkiskt bad, hela sju behandlingsrum där man kan njuta av en avslappnande massage eller en välgörande ansiktsbehandling, samt ett välutrustat gym på över 1 200 kvadratmeter.

Uppmärksammad frukostbuffé

Hotell Meliã är känt för flera saker, men just frukostbuffén får ofta extra uppmärksamhet då den innehåller allt man i sin vildaste fantasi kan föreställa sig – och mer därtill. Vill man så kan man inta den fantastiska frukosten uppe på hotellets tjusiga takterrass.

Klicka här för att se mer hotell på Mallorca.