Hotel Costa Azul

Ett fräscht hotell med fantastisk utsikt

boka hotell på MallorcaPå Paseo de Marítimo, med svårslagen utsikt över Palmas hamn, ligger detta ljusa och fräscha hotell. Costa Azul har efter omfattande renovering nyligen uppgraderats till att bli ett fyrstjärnigt hotell och det märks. Inredningen går i ljusa, svala färger med vissa mörka inslag bland möblerna vilket ger en känsla av balans och harmoni. På hela hotellet finns Wi-Fi och i rummen har man tillgång till bl.a. TV, värdeskåp, A/C och minibar.

Med närhet till Palmas bästa områden

Det centrala läget vid den spektakulära Sant Francesc-katedralen ger närhet till alla de hetaste shoppingstråken, de roligaste barerna och klubbarna, samt de bästa restaurangerna. Hotell Costa Azul lämnar inget att önska.

Bekvämligheter för alla smaker

hotell MallorcaHotellet rymmer hela 126 rum plus en mysig bar, en flott restaurang, en svalkande poolvåning och en avslappnande bastu. Här finns också konferensrum för dem som reser till Mallorca i jobbärende, samt möjlighet till parkering. Invid den uppvärmda poolen på tredje våningen finns en bar med hänförande utsikt över katedralen och hamnen.

Klicka här för att se mer hotell på Mallorca.